Oldalak

2011. december 6., kedd

Decemberi könyvszüret 2011 - ÉLŐ KÖZVETÍTÉS




2011. december 8-án, 18h-tól

A PAB I. Nyelv- és Irodalomtudományok Szakbizottsága, Művészeti Munkabizottsága, valamint a PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke
2011. december 8-án 18 órakor tartja immár hagyományos rendezvényét a Decemberi Könyvszüretet, melynek helyszíne rendhagyó: a Bölcsészettudományi Kar újonnan átadott épülete a Zsolnay Kulturális Negyedben.

Az est folyamán bemutatjuk a Tanszék és a Gondolat Kiadó Kommunikáció- és kultúratudományi tanulmányok sorozatában 2011-ben megjelent köteteket.


A rendezvényt megnyitja: Fischer Ferenc, a Bölcsészettudományi Kar dékánja.

A sorozatot bemutatja: Berényi Gábor, a Gondolat Kiadó főszerkesztője.


A bemutatásra kerülő könyvek:


Császi Lajos: A Mónika-jelenség kulturális szociológiája.

A beszélgetés résztvevői: Császi Lajos (MTA Szociológiai Kutatóintézet), Horvát János (médiaszakértő), Polyák Gábor (PTE ÁJK Informatikai és Kommunikációs Jogi Tanszék). A beszélgetés moderátora: Bogdán Mária (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék)


Frazon Zsófia: Múzeum és kiállítás. Az újrarajzolás terei.

A beszélgetés résztvevői: Frazon Zsófia (Néprajzi Múzeum), Berényi Marianna (Magyar Múzeumok Online), Havasréti József (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék). A beszélgetés moderátora: Szijártó Zsolt (PTE BTK Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék).



A könyvbemutató kísérőrendezvényei:

Kiállítás Sior könyvillusztrációiból
Second life – Vigántpetend 2011. július 24. (Kaufmann Balázs filmdokumentációja a Művészetek Völgye fesztivál keretei között megrendezett tanszéki-szakmai napjáról).

live act
Boci (Space Inhalerz); vizuál - habermas & co.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése